Lézervágott Kerítés

Lézervágott Kerítés

Lézervágott kerítés

Lehet szó kereskedelmi egységekről (bárok, szállodák, éttermek, szabadidőközpontok, irodák, pénzintézetek vagy pénzintézetek) vagy luxusrezidenciákról, az exkluzív minták minden környezetben különleges hatást nyújtanak.

Választható anyagok széles választékát kínáljuk, legyen az sima szénacél vagy szálcsiszolt rozsdamentes. Felületkezelés munkáink időtállóak, ezek rendelhetően festett, horganyzott vagy szinterezett kivitelben is.

Innovatív belsőépítészeti dekoratív térelválasztónak vállaljuk ajtók, biztonsági rácsok, lépcsők és lépcsőlapok, korlátok és álmennyezetek készítését.

A lézerrel vágott paneleket a homlokzatokhoz kültéren is és egyedi külső burkolatként akár felújításként is fel lehet használni, illetve művészeti elemként, valamint a kertépítés teljes repertoárjában (dekorpanel, térelválasztó, kültéri bútor, grill hely, virágtartó stb.) a legnépszerűbb még mindig a kapu és kerítés gyártása.

Hogy néz ki egy  általános munkafolyamat?

A leendő megrendelő miután felkeres minket, szakértő kollégák felkeresi, ideális esetben a telepítési helyszínen, ahol lebonyolítható a projekt részleteinek tisztázása illetve az igényfelmérés. Ha már ismerjük az igényeket, tervrajzos árajánlatot küldünk, majd ha ezt elfogadja az ügyfél, megköttetik a szerződés. Az elfogadott ütemtervet betartjuk, határidőre szállítunk, figyelembe véve ügyfelünk telepítéshez kapcsol egyedi igényeit is - jogszabályi kereteken belül.

Mi a legjellemzőbb termékeinkre?

Az elkészült darabok stílusosak, időtállóek, megrendelőnk igényeire szabottak és remek ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Kerítés

Még vonzóbbá teheti otthonát ha olyan kerítést választ amely előtt garantáltan megállnak majd az autók. Tekintse meg látványterveinket, amelyek jól jöhetnek ötletadásként is.

Kapu

Rendeljen olyan kaput amely stílusához illő és igényes.

Típusok melyből választhat:

- úszókapu

- tolókapu

- nyíló és szárnyas kapu

- függőkapu

 

Automatizált azaz motoros kapuk kiépítését is vállaljuk.


 

Korlát

Lehet szó erkélyről, lépcsőről vagy teraszról az egyedi lézerpanelek segítségével különleges hatást lehet kelteni minden egyes környezetben.

Árnyékolástechnika

Ha egy környezetbe illő exkluzív mintát választunk, az már önmagában is látványos, de ezt még fokozni lehet azzal amikor a nap fénye átszűrődik a panelen és annak lenyomata a földre kivetődik.

Térelválasztó

Egyre népszerűbbek a lézervágott lemezek a különféle helyiségek, funkcionálisan eltérő területek térelválasztására. Akár az a célunk, hogy sablonosságot megtörjük vagy elhatároljuk a teret, az egyedi lézervágott panelek mindig esztétikus látványt nyújtanak.

Bel- és kültéren egyaránt felhasználható.

Dekoráció

A lézervágott technika felhasználásának csak a képzelet szabhat határt. Lehet szó kerti padról, asztalról, székről, faldekor ról, cégtábláról vagy kültéri szemetes ládáról.

A lézervágott technika felhasználási területének csak a képzelet szab határt. Példa megvalósult projectekből: kerti pad, asztal, szék, faldekor, pergola, cégtábla, kültéri szemetes láda.

 

Látványtervek

Tekintse meg fantázia terveinket, amelyeket ötletadónak szánunk.

Lehet Ön egy élsportoló vagy szenvedélyes vadász, esetleg amatőr színész, minden megrendelőnkkel közösen dolgozunk azért, hogy a legmegfelelőbb motívumot dolgozzuk ki, mely illeszkedik környezetébe, ugyanakkor egyedi ízlést kölcsönös, mindezt elérhető áron.